Ushqimi

SUPË & SALLATË

Shërbehen deri në ora: 16:00.
Supe e ditës 2.50

Supe e ditës

2.50

Supe pikante e pergatitur me karrote dhe xhenxhefil. Anash vjen me tortija te nxehta.

Sallatë Meksikane në sahan 4.00

Sallatë Meksikane në sahan

4.00

Avokado, domate, qepë e kuqe, fasule, misër, krem djathi dhe gjethe ajsberg në salcë limoni t'athët me mjaltë venigret.

Sallatë Meksikane me pulë 5.00

Sallatë Meksikane me pulë

5.00

Gjoks pule i pjekur në grill, avokado, domate, qepë e kuqe, fasule, misër, krem djathi dhe gjethe ajsberg në salcë limoni t'athët dhe mjaltë venigret.

Lakën në limon të athët 4.20

Lakën në limon të athët

4.20

Lakën e kuqe dhe e bardhë përgaditur në stil tradicional Meksikan në limon të athët, copëza karrote, arra, shegë, rrush i thatë dhe krema me cilantro/majdanoz.

GATIMET E DITËS - DREKA

Shërbehen deri në ora: 16:00.
Huevo rancheros 5.30

Huevo rancheros

5.30

Pjatë tradicionale mëngjesi Meksikan, vjen me çorrizo (viçi ose derri), dy vezë sy, avokado, qepë të kuqe, spec t'kuq të ëmbël, salcë pasuli, domate, salcë roha dhe krem djathi në tortija të nxehta.

Lolo’s burger 5.80

Lolo’s burger

5.80

180 gr mish viçi special comandante, mayo pikante, jalapeno, djathë cheddar, qepë turshi, kastravec, domate dhe sallatë ajsbergu.

Fahita e mbështjellur 4.30

Fahita e mbështjellur

4.30

Gjoks pule ne grill, speca të kuq e të gjelbër, domate, krema, oriz dhe qepë në erëza t'thata Meksikane të mbështjellura në Tortilla. Në tavolinë vjen me salcë roha dhe verde.

Chilli con carne 5.50

Chilli con carne

5.50

Mish viçi i bluar i recetës çilli kon karne, me fasule te freskèta, domate, qepë e kuqe dhe djath e krema në erëza Meksikane. Vjen me tortilla të nxehta.

Pollo a la plancha 6.90

Pollo a la plancha

6.90

Gjoks pule i marinuar në erëza Meksikane, oriz tradiconal t'Meksikes, majdanoz/cilantro, lakën piko, salse pasuli dhe misëv me qepë. Vjen me tortija të nxehta.

PËR FILLIM

Nachos Djathi 4.50

Nachos Djathi

4.50

Çipsa misri me djath çedar dhe speca hallapenjo. Shërbehen me salcë roha dhe verde.

Chicharrones 3.20

Chicharrones

3.20

Lëkur derri, në formë të çipsave. (sasia ditore e limituar)

Rojo de pojo 4.50

Rojo de pojo

4.50

Copëza pule të mbeshtjellura me tortija krokante. Shërbehen me salsë roha.

Krah pule të djegës 4.50

Krah pule të djegës

4.50

6 krah e kofsha pule të marinuar dhe të fërguar. Vijnë me salcë pjeshkë t'djegës dhe qepë e tranguj turshi.

Nachos Supremo 7.80

Nachos Supremo

7.80

Çipsa misri të përgatitur me mish viçi të bluar, djathë queso, cheddar të shkrirë, salcë pasuli,
Pico de Gallo dhe Jalapenos turshi. Shërbyer me salsa roja.

TAKOS

Kon Karne 6.00

Kon Karne

6.00

Dy tortija misri të përgatitura me mish viçi, fasule, domate, djathë keso, erëza t'Meksikes dhe qepë turshi. Shërbehen me dy salsa të shtepisë roha dhe verde.

Kërpudha 4.80

Kërpudha

4.80

Dy takos të përgatitura me kërpudha të freskëta, salsë misër e qepë, lakën dhe krema. Shërbehen me dy salsa të shtepisë roha dhe verde.

Takos me Karkaleca 7.80

Takos me Karkaleca

7.80

Dy takos me karkaleca, salcë ananas me qepë, lakër dhe majo të djegës. Shërbehen me dy salsa të shtëpisë roha dhe verde.

Carnitas 6.00

Carnitas

6.00

Dy takos me shpatull derri të përgadituna për 15 orë me erëza, ven me salsa verde, piko de gajo dhe shkërrmoç çiçarrones.
Vjen me salcat roha dhe verde.

Al Pastor 5.30

Al Pastor

5.30

Dy takos me mish pule të marinuar me erëza e salcë t’specave, lang ananasi, majo t’djegës dhe salce ananasi me qepe dhe lakër. Vijnë me dy salsa te shtëpisé, roha dhe verde.

Takos me peshk 6.00

Takos me peshk

6.00

Dy takos me peshk të bardhë ne tempura me birrë Sabaja Porter, i fërguar dhe krokant. Sipër vjen me majo t'djegës, qepë turshi, dhe lakën me limon të athët.
Shërbehen me dy salsa të shtëpisë roha dhe verde

Ribeye (receta e Lorenes) 7.00

Ribeye (receta e Lorenes)

7.00

Dy takos me ramstek t'marinuar, salcë karrote, salcë verde, lakër dhe qepë turshi. Shërbehen me dy salsa të shtëpise roha dhe verde.

Vegan Chorizo 7.00

Vegan Chorizo

7.00

Dy tortija misër e spinaq me recetën Çorizo që e përgatisim me çiçrra, pasul t’zi, kërpudha, rrepë, hudra, qepë dhe erëza t’Meksikës. Sipër vjen me majonez vegan dhe rrepkë.

Barbacoa 7.00

Barbacoa

7.00

Dy takos të përgaditura ngadalë me shpatull viçi, 4 lloje të specave të tharë dhe erêza. Sipër vjen me qepë e majdanoz/cilantro. Shërbehen me salsat roha dhe verde.

TORTILLAS

Chimichanga me pulë 7.20

Chimichanga me pulë

7.20

Tortila e mbështjellë me pulë dhe krem të thartë dhe pico sipër. Shërbyer me salsa roja dhe verde.

Burrito me pulë 6.50

Burrito me pulë

6.50

Gjoks pule, fasule të skuqura, oriz me persil gëlqereje të avulluar, misër dhe djathë kremi të thartë me një anë të grirës së picos, salsa roja dhe verde.

Kesadija me pulë 6.40

Kesadija me pulë

6.40

Tortija e mbushur me gjoks pule, djathë, speca dhe qepë. Shërbyer me salsa roja dhe verde.

Enchilada me pulë 7.50

Enchilada me pulë

7.50

Kofshë e pulës e copëtuar dhe e marinuar në salcë enchilada të kuqe, të mbështjella me dy tortilla, vjen në pjatë të nxehtë, sipër vjen me queso dhe cheddar.

Enchilada kon karne 8.00

Enchilada kon karne

8.00

Mish viçi i bluar dhe i përgatitur ngadalë me salcë të kuqe ençilada, fasule erëza Meksikane, dhe djath keso të shkrirë.

Chimichanga Con Carne 7.80

Chimichanga Con Carne

7.80

Dy chimichanga të mbështjella, të përgatitura me mish viçi të grirë, misër, fasule dhe djathë queso të shkrirë. Ata janë në krye me djathë kremi dhe pico de gayo. Shërbyer me dy salsa të bëra në shtëpi, roha dhe verde.

Flautas 7.20

Flautas

7.20

Dy tortija të mbushura me gjoks pule, të mbuluara sipër me salcë mole poblano, djath feta, qepë e fara susami.

Burrito Vegjetariane 6.50

Burrito Vegjetariane

6.50

E përgatitur me këpurdha të freskèta, kungulleshë, fasule t'fërguara, djath keso të shkrirë, oriz dhe salsa. Shërbehet me hallapenjo, lakër piko, dhe dy salsa të shtëpisë roha dhe verde.

Kesadija me ramstek 7.90

Kesadija me ramstek

7.90

Dy tortija me Ramstek, djath keso te shkrirë dhe speca dhe qepë të fërgume. Shērbehet me dy salsa të shtepisë roha dhe verde.

Takito 7.50

Takito

7.50

Dy tortilla të mbushura me mish viçi të përgatitur ngadal me erëza dhe speca, të tharë. Vijnë me salcë të tomatijove dhe salcë pasuli të zi.

Flautas Con Mole 7.80

Flautas Con Mole

7.80

Dy tortija të mbushura me gjoks pule, të mbuluara sipër me salcë mole poblano, djath feta, qepë e fara susami.

SPECIALET

Fahita 9.30

Fahita

9.30

Gjoks pule, speca të gjelbërt të kuq, qepë dhe erëza Meksikane. Fahita vjen në pjatë metali të nxehtë. Anash shërbehet me 5 lloje të salsave: piko de gajo, salsa verde, salsa roha, krem djathi, oriz dhe tortija të nxehta.

Ramstek me salcë chipotle 11.50

Ramstek me salcë chipotle

11.50

Ramstek viçi i përgatitur në salsë të djegës çipotle bashkë me qepë të fërguara dhe djath çedar. Shërbehet me tortija të nxehta dhe salsë pasuli/ friholes.

Fahita me karkaleca 12.50

Fahita me karkaleca

12.50

Karkaleca, speca të gjelbërt të kuq, qepë dhe erëza Meksikane. Fahita vjen në pjatë metali të nxehtë. Anash shërbehet me 5 lloje të salsave: piko de gajo, salsa verde, salsa roha, krem djathi, oriz dhe tortija të nxehta.

Tostada me karkaleca 8.00

Tostada me karkaleca

8.00

Dy tortija krokante të misrit, sipër vijnë me karkaleca semi krudo, majo vegan me hudër, misër në grill, avokado, speca, qepë dhe vaj majdanozi.

Mole Poblano 8.00

Mole Poblano

8.00

Mole është salca me delikatese në kuzhinen Meksikane, na e përgatisim Molen në shtëpi me të gjithë përberësit e recetës. Mole vjen e përgatitur me gjoks pule, oriz, qepë turshi, rrepkan dhe fara susami.

Chorizo 8.00

Chorizo

8.00

Dy salcice autentike Meksikane të pergatitura me shpatull viçi ose derri, t’marinume me salce të specave të tharë. Anash vijnë me pure të pasulit, tomatijo e hallapenjo turshi dhe tortilla të nxehta.

AMËLSINAT

Churros 3.20

Churros

3.20

Çurros krokante në stil tradicional Meksikan, e aromatizuar me kanellë, sheqer dhe salcë çokollate e krem anash.

Flan 3.00

Flan

3.00

Delikatesë në formë të krem karamelit, me vanillë dhe krem t'karamelizum.

Tres Leches 3.80

Tres Leches

3.80

Shtresë torte e njomosur në tri lloje të qumështit, sipër me krem ​​pana të freskët dhe qershi të karamelizume.

Choco Tako 3.50

Choco Tako

3.50

Desert nga dy tortija të përgatitura nga brumi i waffle, të mbushura me akullore vanilje. Vijnë në formë të takos, të lyera me çokollatë të zëzë dhe lajthia.

SALSA

Salsa roja "pikante"

0.80

Chipotle Majo

1.30

Hallapenjo salsa verde "pikante"

0.80

Salsa Ananasi

1.00

Salsa karrote

1.00

Guacamole

2.80

Pico de gajo

1.00

Salse misri

1.20

Krem djathi

1.00

Mole Poblano

2.80

Frijoles

1.50

Tomatijo & hallapenjo turshi

2.50