TORTILLAS

Chimichanga me pulë 7.20

Chimichanga me pulë

7.20

Tortila e mbështjellë me pulë dhe krem të thartë dhe pico sipër. Shërbyer me salsa roja dhe verde.

Burrito me pulë 6.50

Burrito me pulë

6.50

Gjoks pule, fasule të skuqura, oriz me persil gëlqereje të avulluar, misër dhe djathë kremi të thartë me një anë të grirës së picos, salsa roja dhe verde.

Kesadija me pulë 6.40

Kesadija me pulë

6.40

Tortija e mbushur me gjoks pule, djathë, speca dhe qepë. Shërbyer me salsa roja dhe verde.

Enchilada me pulë 7.50

Enchilada me pulë

7.50

Kofshë e pulës e copëtuar dhe e marinuar në salcë enchilada të kuqe, të mbështjella me dy tortilla, vjen në pjatë të nxehtë, sipër vjen me queso dhe cheddar.

Enchilada kon karne 8.00

Enchilada kon karne

8.00

Mish viçi i bluar dhe i përgatitur ngadalë me salcë të kuqe ençilada, fasule erëza Meksikane, dhe djath keso të shkrirë.

Chimichanga Con Carne 7.80

Chimichanga Con Carne

7.80

Dy chimichanga të mbështjella, të përgatitura me mish viçi të grirë, misër, fasule dhe djathë queso të shkrirë. Ata janë në krye me djathë kremi dhe pico de gayo. Shërbyer me dy salsa të bëra në shtëpi, roha dhe verde.

Flautas 7.20

Flautas

7.20

Dy tortija të mbushura me gjoks pule, të mbuluara sipër me salcë mole poblano, djath feta, qepë e fara susami.

Burrito Vegjetariane 6.50

Burrito Vegjetariane

6.50

E përgatitur me këpurdha të freskèta, kungulleshë, fasule t'fërguara, djath keso të shkrirë, oriz dhe salsa. Shërbehet me hallapenjo, lakër piko, dhe dy salsa të shtëpisë roha dhe verde.

Kesadija me ramstek 7.90

Kesadija me ramstek

7.90

Dy tortija me Ramstek, djath keso te shkrirë dhe speca dhe qepë të fërgume. Shērbehet me dy salsa të shtepisë roha dhe verde.

Takito 7.50

Takito

7.50

Dy tortilla të mbushura me mish viçi të përgatitur ngadal me erëza dhe speca, të tharë. Vijnë me salcë të tomatijove dhe salcë pasuli të zi.

Flautas Con Mole 7.80

Flautas Con Mole

7.80

Dy tortija të mbushura me gjoks pule, të mbuluara sipër me salcë mole poblano, djath feta, qepë e fara susami.