GATIMET E DITËS - DREKA

Serving Hours: 11:00 – 16:00.

Huevo rancheros 5.30

Huevo rancheros

5.30

Pjatë tradicionale mëngjesi Meksikan, vjen me çorrizo (viçi ose derri), dy vezë sy, avokado, qepë të kuqe, spec t'kuq të ëmbël, salcë pasuli, domate, salcë roha dhe krem djathi në tortija të nxehta.

Lolo’s burger 5.80

Lolo’s burger

5.80

180 gr mish viçi special comandante, mayo pikante, jalapeno, djathë cheddar, qepë turshi, kastravec, domate dhe sallatë ajsbergu.

Fahita e mbështjellur 4.30

Fahita e mbështjellur

4.30

Gjoks pule ne grill, speca të kuq e të gjelbër, domate, krema, oriz dhe qepë në erëza t'thata Meksikane të mbështjellura në Tortilla. Në tavolinë vjen me salcë roha dhe verde.

Chilli con carne 5.50

Chilli con carne

5.50

Mish viçi i bluar i recetës çilli kon karne, me fasule te freskèta, domate, qepë e kuqe dhe djath e krema në erëza Meksikane. Vjen me tortilla të nxehta.

Pollo a la plancha 6.90

Pollo a la plancha

6.90

Gjoks pule i marinuar në erëza Meksikane, oriz tradiconal t'Meksikes, majdanoz/cilantro, lakën piko, salse pasuli dhe misëv me qepë. Vjen me tortija të nxehta.