Menu Shqip

SUPE E SALLATE

Sopa del dia — 2.00
Supë e pergatitur me copëza pule, perime sezonale, tortija krokante dhe kaçkavall i grirë

Sallatë në sahan Meksikan— 3.30
avokado, domate, qepë e kuqe, fasule, misër dhe gjehte ajsberg në
salcë limoni t’athët me mjaltë venigret

Sallatë pule në sahan Meksikan — 4.30
Gjoks pule pjekur në skarë, avokado, domate, qepë e kuqe, fasule, misër dhe
gjehte ajsberg në salcë limoni t’athët dhe mjaltë venigret

Lakën në limon t’athët — 3.40
Lakën e kuqe dhe e bardhë përgaditur në stil tradicional Meksikan në
limon të athët, copëza karrote, arra, shegë, rrush i thatë dhe krema

PER FILLIM

Çiçarrones — 2.80
mish derri në formë të çipsave – sasia ditore e limituar

Naços — 3.20
çipsa misri, shërbehen me guakamole

Naços djathi — 4.00
Çipsa misri me djath çedar dhe speca hallapenjo. Shërbehen me salcë roha dhe krem djathi.

Rojo de pojo — 4.00
pule e mbeshtjellur me tortija krokante, vjen me salsë roha

Krah pule t’djegës — 3.80
6 krah pule në salcë pjeshke me çipotle t’djegës

GATIMET E DITES

Huevo rançeros —3.90
Pjatë tradicionale mëngjesi Meksikan, vjen me çorrizo (viçi apo derri), dy vezë sy, qepë, spec t’kuq të ëmbël, fasule të fërguara, salcë të kuqe dhe salcë të gjelbër në tortilla krokante

Lolo`s burger — 3.80
180gr mish viçi i përgaditun në shtëpi, majo e djegës, jalapeno, djath çedar,
qepë turshi, tranguj, domate dhe sallatë ajsberg.

Fajita e mbështjellun — 3.80
Gjoks pule, speca të kuq e të gjelbër dhe qepë në erëza t’thata Meksikane të mbështjellura në Tortilla. Në tavolinë vjen me salcë roha dhe krem djathi.

Toptha mishi Meksikan — 4.80
Tre toptha-mishi super t’shijshëm me djath t’shkrirë, shërbehen me oriz limoni t’athët të mbuluar me salcë ranchero dhe krem djathi

Pojo a la plança — 4.80
gjoks pule, oriz, limon i athët, majdanoz, lakën piko, fasule dhe misër.
Vjen me tortilla

Çilli kon karne — 3.20
Mish viçi i bluar në shtëpi, fasule të freskëta, domate, qepë e kuqe dhe
djath me erëza Meksikane. Vjen me tortilla të ngrohta.

TAKOS

Takos “karrnitas” — 4.90
2copë takos – shpatull derri përgaditun për 15 orë me erëza, vjen me salsa verde, piko de gajo dhe shkërrmoç çiçarrones. Shërbehen me salsa roha dhe krem djath

Takos karkaleca — 7.00
2copë takos me karkaleca, salsa ananasi dhe majo e djegës.
Shërbehen me salsa roha dhe krem djathi

Takos “këpurdha” — 4.20
2copë takos me këpurdha salsa misri dhe krem djathi.
Shërbehen me salsa roha dhe krem djathi.

Çilli kon karne — 4.80
2copë takos me mish viçi të bluar, misër dhe krem djathi.
Shërbehen me salsa roha dhe krem djathi

Takos al Pastor — 4.80
2copë takos me gjoks pule të marinuar me erëza meksikane dhe ananas. Vjen me çipotle majo dhe salcë ananasi. . Shërbehen me salsa roha dhe krem djathi

Takos me peshk — 5.50
peshk i bardhë në tempura me birrë Sabaja Porter, i fërguar dhe krokant,
shërbehet me majo t’djegës, qepë turshi, dhe lakën e aromatizuar në stil Meksikan. Shërbehen me salsa roha dhe krem djathi

Ribeye takos (receta e Lorenës) —6.00
copë mishi “brinjë” t’marinuar, salcë karrote, salcë verde, tranguj turshi dhe qepë.
Shërbehen me salsa roha dhe krem djathi

Porosit takos nga nji copë, me gjysëm çmimi

TORTIJAT

Fahita —7.80
gjoks pule, speca të gjelbër, speca të kuq, qepë, erëza meksikane. Vjen në pjatë të nxehtë. Shërbehet me guacamole, piko de gajo, salsa verde, salsa roha, krem djathi, oriz dhe tortilla.

Kesadija pulë — 4.80
gjoks pule, djath keso të shkrirë dhe perime. Shërbehet me salsa roha dhe krem djathi

Kesadija ramstek —5.50
ramstek, djath keso të shkrirë dhe perime. Shërbehet me salsa roha dhe krem djathi

Burrito pulë — 5.20
gjoks pule, fasule t’fërguara, oriz me limon t’athët, misër dhe salsa.
Shërbehet me salsa roha dhe krem djathi

Burrito vegjetariane — 4.80
këpurdha, kungulleshë, fasule t’fërguara, oriz dhe salsa.
Shërbehet me salsa roha dhe krem djathi

Çimiçanga pulë — 5.30
2copë çimiçanga, gjoks pule me djath keso të shkrirë.
Shërbehen me salsa roha dhe krem djathi.

Çimiçanga çilli kon karne — 6.80
mish viçi të bluar, misër dhe djath keso të shkrirë.
Shërbehen me salsa roha dhe krem djathi

Bistek an chipotle — 8.00
mish viçi (ribeye) i pergatitur ne salse te specave çipotle, me qepe te ferguara dhe djath çedar. Sherbehet me tortija te ngrohta dhe salse pasuli.

Empanadas — 6.30
3 copë empanada të mushura me: mish viçi, salsë çipotle, qepë te reja, vezë të ziera dhe ullinjë. Sherbehet me krem djathi dhe piko de gajo.

Flautas —5.80
3 tortija krokante te mbushura me mish pulë dhe djath feta.
Served with pico de gallo.

Ençilada pulë — 6.00
Copëza pule me salcë të kuqe ençilada, kaçkavall dhe krem djathi.

Ençilada çilli kon karne — 6.50
Mish viçi i bluar, salcë të kuqe ençilada, kaçkavall dhe krem djathi.

AMELSINAT

Çurros —-2.30
çurros krokante në stil tradicional Meksikan, e aromatizuar me cimet, sheqer dhe salcë çokolate anash.

Flan —-2.80
delikatesë në formë krem vanille me sheqer t’karamelizuar

SALSAT

Salsa roha “e djegës” —- 0.75
Hallapenjo salsa verde “e djegës” —- 0.75
Salsa ananas —- 0.75
Salsa karrote —- 0.75
Guacamole —-1.20
Piko de gajo —- 0.75
Salsa misri —- 0.75
Çipotle majo “e djegës” —- 1.00
Krem djathi —- 0.75
Qepë e tranguj turshi —-0.75