Thirrje: Tuxtla Gutiérrez

Thirrje: Tuxtla Gutiérrez

Nesër tan’ ditën jemi me Margaritas y Cerveza “Margarita e Birrë”, festojmë për Parque de la Marimba dhe për pjesën e Meksikës jugore.

Muzika do t’jetë bombeo

Gjindemi në Dragodan (Arbëri) 100m larg Meridianit përballë zyreve të TataMata.

🇲🇽🇲🇽🇲🇽🇲🇽🇲🇽🇲🇽🇲🇽🇲🇽🇲🇽🇲🇽🇲🇽🇲🇽🇲🇽🇲🇽🇲🇽🇲🇽🇲🇽🇲🇽🇲🇽🇲🇽🇲🇽🇲🇽

Tomorrow we’re serving pitchers of Margarita y Cerveza.., this will go on all day and we are celebrating the existence of Parque de la Marimba and southern Mexico.

Also the music will be bombeo

#comandantemarcos #bombeo #margarita